Merlijn Sebrechts

Merlijn Sebrechts

Meer context bij technologie

Donderdagochtend had ik geen water meer in mijn kamer. Doordat er geen leidingen zijn heeft ieder huis een eigen watertank. Vanaf een grote tank op het dak gaan allemaal leidingen naar de verschillende kamers. De leidingen naar Jeroen en mijn kamer liggen het hoogste in de tank, waardoor wij het eerst zonder water kwamen te zitten.

Als we aan de broeders vragen wanneer er terug water is zeggen ze “ze komen deze voormiddag nog” dat wil eigenlijk zeggen “ze komen vrijdagavond”.

Vrijdagavond: Een knalblauwe tankwagen rijdt  de oprit op en rijd tijdens het parkeren enkele planten kapot. Hij lekt langs alle kanten. Enkele opengeknipte Fietsbanden proberen de lekken te stoppen, maar dat lukt niet overal even goed.

Jes, terug water! Wacht? Het water moet eerst van de waterput naar de bak op het dak gepompt worden. Met een elektrische pomp. De elektriciteit ligt al plat sinds gisterenavond. Nog steeds geen water dus…

Dit zou geen groot probleem zijn moest ik niet net superveel uitslag beginnen krijgen door de combinatie van zweet, deet, zonnecrème en u niet wassen.

Een wasje in Kaat haar kamer en 2 cortisone-zalf beurten later is het gelukkig al veel beter.’

comments powered by Disqus

Recente berichten

Categorieën

Over Mij

Curious for more? Check out the Dutch part of this blog.