Merlijn Sebrechts

Merlijn Sebrechts

Meer context bij technologie

Vandaag lekker uitslapen ene dan op mijn gemakje m’n was doen. Wanneer ik opsta zijn Bob en Jeroen aan het wassen, Maarten staat te wachten.Ik moet nog even wachten… Geen probleem, dan neem ik wel een ochtendduikje in het meer. Zwembroek aan; gebouw uit; 45 graden rechts; 10 meter stappen; Spring languit naar voor terwijl je je met gespreide armen op je rug draait en PLONS! Hello, Lake Tanganica!

Wanneer Bob, Jeroen en Maarten gedaan hebben begin ik te wassen. Het is trouwens hoogtijd aangezien ik werkelijk geen propere kleren meer heb; ik ben aan het wassen in mijn zwembroek. Terwijl ik bezig ben merk ik dat er geen plaats meer is om mijn kleren te laten drogen. Samen met Babo, de klusjesman, hang ik een wasdraad op. Afgezien van het feit dat Babo kan maar 2 woorden Engels en ik kan maar 2 woorden Swahili kan verloopt het toch redelijk vlot en een kwartierke later hangen er 2 nieuwe wasdraden op. Babo is zo trots dat hij een foto wil bij zijn creatie.

Dat de kabels 5 minuten later bezwijken onder mijn kleren zien we even door de vingers 🙂 (ijzerdraad over lange afstand: geen goed idee)

Revo was samen met maarten en een kokkin vloamse vol-oo-vaunt aan het maken.

De kokkin wou natuurlijk ook een foto.

Na een etentje in de UN vertrekken Jeroen en ik naar het Newman institute. Jeroen werkt verder aan de bibliotheek terwijl ik naar michelle haar laptop kijk. De knop om het wifi aan te zetten is gebroken maar het is duidelijk op welke manier de knop werkt. Het is een schuiver die telkens 2*2 pinnen verbind.

Ik soldeer een brugje over de pinnen in de “aan” stand, steek de computer terug in mekaar en alles werkt terug. Deze maal zonder geknetter of rookpluimpje, maar dat is een verhaal voor een andere keer 🙂

We lopen naar het stad om een taxi te pakken naar “Norat” (het bungalow-park waar Michelle woont). Na wat onderhandelen moeten we maar 3500 shilling (1,75) betalen voor een rit van de bank naar Norat en dan terug naar aqua lodge (normaal betalen we 4000 voor een taxi van Norat naar aqua lodge)

Na het avondeten (dé vol-au-vent) verkleden we ons voor de beer(rodewijn)-pong-avond met onze stagebegeleidster. Na een lange avond kruipen we in ons bed. Deze maal zónder kots op Jeroen zijn muggennet.

(ik ben verkleed in Jeroen en hij in mij)

comments powered by Disqus

Recente berichten

Categorieën

Over Mij

Curious for more? Check out the Dutch part of this blog.