Merlijn Sebrechts

Merlijn Sebrechts

Meer context bij technologie

Vandaag is het Newman gesloten (paasmaandag) dus blijven we na het ontbijt schoonekes zitten in de zetels van aqua lodge. Tijd om eens na te denken over het stagerapport en wat aan mijn blog verder te schrijven.

Ik word opgeschrikt door een dik vliegbeest/bij-achtig ding van 5 centimeter lang. Ale, opgeschrikt is misschien een foute benaming aangezien ge zo’n dingen iedere dag ziet.. Bij Michelle in de tuin heb ik al eens een hommel van 4 cm gezien,, die dingen maken lawijt! Ge denkt datter een kudde electrische tandenborstels op u afkomt wanneer ge zoiets hoort!

In het bungalow-park van Michelle loopt er ook een kat rond. Die miauwt gelijk een neutend kind, maar voor de rest is het echt een schatje. Blijkbaar kwam de kat vroeger zeer goed overeen met een waakhond, maar sinds de waakhond weg is zit ze in een dipje.. Gelukkig geef ik ze nog wat liefde.

In de namiddag ga ik gaan voetballen met de gasten van Mandeleo. Bob ging de gasten gaan halen maar komt met lege handen terug: “Ze mogen niet weg, het weer is te slecht”. Het is bewolkt, ja, maar het is al 2 weken bewolkt… Regen in het regenseizoen, wie had dat nu gedacht… Uiteindelijk komen er toch enkele gasten opdagen waar we een matchke tegen spelen. Mijn team kon zich nog uit de slag trekken, tot Sara mij vroeg om in de goal te staan. Bij 6-2 durfte ik niet meer tellen hoeveel ballen ik binnenliet. Achja, ik voetbalde op sandalen, het zal daar wel aan liggen 😉

Avondeten: overschotten van de brunch van zondag.

Een interessant filmpke gekeken (Revolution-OS, over linux) en in mijn bed gekropen.

PS: dit is een komkommer:

comments powered by Disqus

Recente berichten

Categorieën

Over Mij

Curious for more? Check out the Dutch part of this blog.