Merlijn Sebrechts

Merlijn Sebrechts

Meer context bij technologie

Problemen met de backup van Nkora zijn laptop. Voor een of andere reden zat er een recursie in de mappen op zijn schijf. Map A zit in map B maar in map B zit map A terug. Dat wil zeggen dat je oneindig lang kan doorklikken naar de volgende map: A>B>A>B>A. Dat wil ook zeggen dat als je een backup neemt, hij oneindig lang blijft door doen… Ik ga dan eens in de computerklas gaan kijken en ik spreek af met de computerleerkracht om de computers eens een grondige kuisbeurt te geven.

In de namiddag komt Nkora om met mij te overlopen welke programma’s en instellingen er moeten behouden blijven. Geen moeilijken vent, moest het van hem afhangen geef ik zijn computer leeg terug. šŸ™‚ Geen probleem, dan kan ik direct beginnen met de herinstallatie.

comments powered by Disqus

Recent posts

See more

Categories

About

Curious for more? Check out the Dutch part of this blog.