Merlijn Sebrechts

Merlijn Sebrechts

Meer context bij technologie

Nog steeds geen internet op Newman. Edison heeft nog steeds niet betaalt. Dan werk ik maar verder aan mijn stageverslag, maar dat is ook niet simpel, zonder internet. Zeker aangezien ik word nog moet installeren en hij daarvoor dingen moet downloaden…

Vandaag zijn Maarten en Sara vertrokken. Het was een emotioneel afscheid met enkele traantjes en knuffels tussen de vrouwen en stoere bro-hugs tussen de mannen. Morgen vertrekken Didi, Amber en Stien, dan blijven we hier maar over met Ben, Betul, Jeroen, Kaat en Maxime. Maar veel tijd om daar aan te wennen krijgen ik niet want over een weekenhalf vertrekt Jeroen samen met Kaat en Maxime om een weekje Tanzania rond te reizen. Een week later is het dan ook mijn beurt om gedag te zeggen. Ik ga dan Kaat, Maxime en Jeroen gaan opzoeken in zanzibar. De meisjes vertrekken enkele dagen later al naar België maar ik blijf nog een week met Jeroen in Dar es Salaam om aan ons stageverslag te werken en (hopelijk) enkele bedrijfsbezoeken te doen.

Iedereen zien vertrekken naar huis doet wel iets met u, zeker als je zelf hier nog bijna een maand zit… Maar kom, ik amuzeer mij hier, ik doe mijn werk graag, het eten is lekker, dus ik zie het nog goed zitten. 🙂

comments powered by Disqus

Recent posts

See more

Categories

About

Curious for more? Check out the Dutch part of this blog.