Merlijn Sebrechts

Merlijn Sebrechts

Meer context bij technologie

Nu er 5 man weg is, zijn er 3 kamers vrij. Tijd om eens van kamer te veranderen. Ik ben het beu om iedere morgen om 7 uur wakker te worden door de broeders die in de kamer ernaast zitten te ontbijten. ‘s avonds kan ik ook amper in slaap geraken want de kamer koelt langs geen kanten af. Doordat de kamer tussen 2 kamers ligt komt er niets van frisse wind binnen…

Mijn nieuwe kamer is nogal een upgrade! Een hemelbed met echte lattenbodem, een raam (gat met muggengaas) naar buiten, en heel de kamer voor mij alleen!

Na de verhuis en het vreugdedansje in mijn kamer vertrek ik naar het newman. Tijd om de hoop-hoop te doorzoeken achter computers die nog werken. We nemen 5 computers mee naar ons lokaal en beginnen er aan. Na een hele dag prutsen hebben we 5 computers die nog steeds niet werken. -_- Hopelijk hebben we morgen meer success…

Vandaag is er ook een trader langsgekomen om te kijken naar het computermateriaal dat we niet meer moeten hebben. Misschien kunnen we het nog verkopen zodat we een klein budget hebben om wat extra stukken te kopen. Hij is geïnteresseerd in de muizen en toetsenborden, maar hij wil nog eens een gesprek hebben over de prijs.

comments powered by Disqus

Recente berichten

Categorieën

Over Mij

Curious for more? Check out the Dutch part of this blog.