Vrijdag 19 april: Bibliotheek in access

Ik begin de dag met de computer voor in de bibliotheek af te werken. Ik zet er het bibliotheek applicatie op en installeer hem in de bibliotheek. Samen met de Bib-guy overloop ik alle functies. Hoe voeg je een boek toe, Hoe leen je een boek uit, waar zie je een overzicht van alle uitleningen. Het lukt hem allemaal zeer goed dus ik ben content.

We komen van dit:

oldlib

En dat hebben we gepimpt tot dit:

Lib2

Ziet er een beetje gemakkelijker uit, niet? :) Voor de mensen die geïnteresseerd zijn heb ik de bibliotheek op dropbox gezet (Licentie: WTFPL). Om het te openen in developer modus; druk op shift terwijl access aan het openen is. Heb je suggesties of zitten er fouten in,, laat maar horen, ik pas het met plezier aan.

In de namiddag werk ik aan mijn blog en mijn stageverslag.

 

 

PS: Raring Ringtail.
Nog en weekje! Hopelijk gaat het internet tegen dan snel genoeg om het te kunnen downloaden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *