This message, related to the development of the theme, only displays on the localhost homepage to notify you of any important theme changes.


Version 2.0.0 - July 20, 2020

Below are the following changes that could be breaking changes for your site. For more details on any change, please refer to PR #154.

The major breaking change is:

 1. Users that have front matter that utilize images (backwards compatibility for featured and associated parameters still remains) will need to adjust from [images]="SRC" to the new format.
[[images]]
  src = "" // Link to image
  alt = "" // Alt text for image
  stretch = // Optional: See screenshots for referenced values and outcomes

If you utilize any of the following, there might be a breaking:

 1. User custom templates may require adjustment.
 2. User custom i18n languages, or custom templates referencing i18n translations may require adjustment.
 3. User custom template for comments will require adjustment if it uses the theme’s CSS and/or JS.
 4. User custom CSS may need to adjust due to a variety of class name changes and specificity changes.

While I realize this is inconvenient, I hope that it is worth it to you in the long run. Thanks for using the theme, and feel free to submit issues as needed.

Merlijn Sebrechts

Merlijn Sebrechts

Meer context bij technologie

Kigoma, Tanzania was mijn uitvalsbasis van februari tot mei 2013. In kader van mijn opleiding heb ik drie maand stage gelopen in het AHADI newman institute of social work. Om het thuisfront op de hoogte te houden van mijn avonturen heb ik doorheen deze drie maand bijna iedere dag een blogpost geschreven.

Bro. Venace geeft mij zijn computer. Er is iets mis mee. “Hij word heel warm en de batterij gaat niet lang mee. Een week geleden was het veel beter”. Hij vraagt mij hoelang ik er mee bezig ga zijn. Met een uitleg zoals die kan ik dat helemaal niet weten. Het probleem kan een simpele virus tot een serieus hardware probleem zijn. Gelukkig heeft hij backups genomen dus mag ik hem zolang houden als nodig.

Vandaag weer een hele dag in de brolcontainer gezeten gewapend met een scherm en een toetsenbord. Alle containers op de hoop-hoop aflopen en kijken waarvan de bios nog opstart.

We zitten mooi op planning. Het is tijd om de brolcontainer uit te kuisen om te kijken of we enkele computers kunnne recupureren. Alle computers die we kunnen vermaken gaan naar Newman College om daar een deftige computerklas te maken.

Nu er 5 man weg is, zijn er 3 kamers vrij. Tijd om eens van kamer te veranderen. Ik ben het beu om iedere morgen om 7 uur wakker te worden door de broeders die in de kamer ernaast zitten te ontbijten. ‘s avonds kan ik ook amper in slaap geraken want de kamer koelt langs geen kanten af. Doordat de kamer tussen 2 kamers ligt komt er niets van frisse wind binnen…

Nog steeds geen internet op Newman. Edison heeft nog steeds niet betaalt. Dan werk ik maar verder aan mijn stageverslag, maar dat is ook niet simpel, zonder internet. Zeker aangezien ik word nog moet installeren en hij daarvoor dingen moet downloaden…

Het internet is hier al een week super slecht. In het newman ligt het gewoon uit en in aqua lodge gaat het zo traag dat je geen webpagina kan laden.

Deze ochtend gaan we de leerkrachten leren werken met het NISS, Newman Information Sharing System. Onze implementatie van moodle. Wanneer we aankomen op het Newman merk ik dat ik mijn harde schijven vergeten ben in Aqua Lodge 5 minuten later merkt Jeroen dat hij een switch uit aqua lodge nodig heeft. Nog eens 5 minuten later zit ik achterop een pickey pickey die naar aqua lodge racet achter ons gerief.

Problemen met de backup van Nkora zijn laptop. Voor een of andere reden zat er een recursie in de mappen op zijn schijf. Map A zit in map B maar in map B zit map A terug. Dat wil zeggen dat je oneindig lang kan doorklikken naar de volgende map: A>B>A>B>A. Dat wil ook zeggen dat als je een backup neemt, hij oneindig lang blijft door doen… Ik ga dan eens in de computerklas gaan kijken en ik spreek af met de computerleerkracht om de computers eens een grondige kuisbeurt te geven.

Recente berichten

Categorieën

Over Mij

Curious for more? Check out the Dutch part of this blog.